Headbrands – Expert på hårvård

Bangerhead, med hemsidan http://www.headbrands.se/, står för professionell hårvård och är en trygg och kunnig leverantör till frisörbranschen. Målet är att erbjuda de senaste, trendigaste produkterna inom hårvård med ett stort och varierat sortiment till mycket bra priser.

Ett flertal trygga och säkra betalningsalternativ erbjuds med krypterade och godkända lösningar för betalningar på nätet. Headbrands tar ansvar för varorna ända tills de når kunden. En enkel, smidig och inspirerande shoppingupplevelse på nätet är grundläggande i Warehouse:s erbjudanden.

Produktutbud och hårvårdsserier

Headbrands erbjuder produkter ifrån de främsta märkena inom professionell hårvård, som bland annat Tigi, Fudge och Framesi med flera.

Tigi

Tigi är ett älskat märke över hela världen och erbjuder hårvård som har inspirerats av modebranschen. I utbudet finns populära BedHead, fashionistaserien Catwalk och glamourösa S-Factor.

Fudge

Australiensiska Fudge har inspirerats av fint streetmode och har produkter som håller, med en fräsch doft.

Framesi

Italienska Framesi är experter på färg och färgbevarande produkter med inspiration ifrån medelhavet och mer än 60 års erfarenhet.

Verktyg för hårvård

Verktyg för professionell hårvård finns självklart också till förmånliga priser hos Headbrands. I Brittiska Gorgeous sortiment finns, förutom en mängd stylingprodukter, verktyg som plattänger, borstar och locktänger med den senaste teknologin.

Corioliss är ett amerikanskt märke som också erbjuder innovativ och professionell teknik inom fönar, hårborstar, kammar och tänger.

Headbrands samarbetar med frisörer och yrkesverksamma inom hårvårdsbranschen och då både stylister, modemagasin och hårvårdsmärken. På Headbrands:s facebooksida kan man som professionell inom hårvård, anmäla sig till olika internationella branschevent via Headbrand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *