Bjerken och Immaterialrätt

http://bjerken.se är en webbsida dedikerad till att hjälpa sina kunder med immaterialrätter på kunders nya designs, patenter, varumärken och tvister för företag, både i Sverige men även runt om i världen. De utför utredningar och gör bedömningar i överträdelseärenden i syfte att hjälpa framtida kunder att kunna försvara sina immateriella rättigheter. Bjerken har kontor i Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Örebro, Linköping, Borlänge, Sundsvall och i Gävle.

Patenter & Designs
Detta företag erbjuder professionell rådgivning, i samband med t.ex, en nyhetsgranskning till kunder om möjligheten att få patentskydd för en ny uppfinning och om risken för intrång genom användning av uppfinningen. De flesta av deras patentkonsulter är europeiska, auktoriserade patentombud med en omfattande erfarenhet från att hantera EPO.

När det gäller rättigheter om företags design, så presenterar Bjerken sina kunder med nyhetssökningar, hjälper dem med att förbereda filer och behandlar olika former av designprogram både för företag i Sverige och utomlands.

Tvister & Varumärken
Bjerken utför utredningar och gör bedömningar i överträdelseärenden för att hjälpa deras kunder att kunna försvara sina immateriella rättigheter inom tvister. Tillsammans med en advokat i rättsliga förfaranden så hjälper de till vid tvister rörande överträdelse i skyddade rättigheter, ogiltighetsförfaranden, åtgärder för fastställelse domar, och åtgärder för återkallande av skyddsrättigheter. De utför också nyhetsgranskningar för nya varumärken, förbereder filer och tar itu med varumärkesansökningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *