Bantare göra sig icke besvär!

Om du vill gå upp lite i vikt kan du alltid investera i en gräddsifon. Min kompis har alltid haft svårt att gå upp i vikt oavsett vad han äter, men har velat gå upp i vikt så länge nu så jag tänkte att grädde kanske kunde vara lösningen. Jag läste någonstans att någon skådespelare gjort det inför en roll, så jag köpte en gräddsifon till honom i present för att det skulle bli lite lyxigare grädde så att det skulle vara roligare att käka grädde varje dag, liksom. Jag hittade allmän info på http://www.gräddsifon.se/ av en slump, och sen var projektet igång. Nu jäklar skulle han gå upp i vikt! På gräddsifon.se hittade jag allting jag behövde veta, och sedan beställde jag en med tio patroner. Tänkte att det väl räcker till en början.

Viktuppgång?
Jo men visst serru! Han har gått upp i vikt, men jag tror ärligt att han är ganska trött på grädde nu, så jag tror att vi ska hitta på något annat för att han ska kunna hålla sig lite mullig. Antar att han går ner direkt om han slutar med denna intressanta diet. Kanske kan börja feeda honom med chips och nutella dagligen också?

Mobbing av smala
Samhället tar inte smala människors problem att inte kunna gå upp i vikt på allvar, och allt fokus läggs på hur man ska gå ner i vikt. Det finns hur mycket info som helst om att tappa kilon, men att vilja lägga på sig några kilon tycker folk bara är underligt, så man får testa lite själv tills man hittar en okej lösning. Irriterande? Ja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *