Adoptera en katt för att förlänga deras liv!

Om du vill göra en god insats, då ska du adoptera katt och samtidigt rädda en kisses liv. Är man intresserad av att adoptera en katt så kan man boka ett besök hos vilket katthem som helst. Då kan man besöka dessa katter som finns i hemmet. Detta ger en möjlighet att få spendera lite tid med de olika katterna, för att sedan se vilken av dem som passar bäst. Kemin mellan katt och ägare måste klaffa, och på detta sätt lär man känna kissen innan den flyttar hem till dig.

När man adopterar en katt ingår följande
När man sedan har bestämt sig för att adoptera en katt, då är det bra att veta vad som ingår, samt vad du själv måste lösa. Försäkring till din lilla katt måste du själv införskaffa, dock kan man många gånger ta över den försäkring som katthemmet har ordnat. Oftast ingår grundvaccinationer, kastrering, avmaskning, id-märkning och veterinärsbesiktning. Sedan är det upp till dig att fortsätta att vaccinera katten varje år. Många katthem vill även att man ska uppdatera dem om hur det har gått för katten och att allting är under kontroll.

När man kommer på visning för att adoptera en katt
När man kommer och besöker ett katthem för att sedan gå på visning av katterna, så kommer man att få gå igenom några frågor. Detta är frågor som: berätta om sig själv, hur man bor, var man arbetar, om man har familj, men det är även bra att informera om eventuellt andra husdjur i hemmet. Genom detta kan man sedan presentera de individer som passar allra bäst in i ditt hushåll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *